CategorieŽn
Hulp nodig? Bel: +31(0)180 - 321 820
collage-4

Het team van LabMakelaar Benelux B.V. 

Kees de Rijke - CEO

Na mijn HBO-studie Analytische Chemie/Chemische Technologie heb ik onder meer gewerkt als sales verantwoordelijke en product manager bij bedrijven als Chrompack, Pharmacia LKB (GE Healthcare) en Biochrom Ltd. (Harvard BioScience) in de Benelux en Europa.

In 2003 ben ik de eenmanszaak gestart. In 2011 heb ik het bedrijf naar de huidige LabMakelaar Benelux B.V. uitgebouwd en zijn we inmiddels na 5 jaar vanuit Nieuwerkerk a/d IJssel verhuisd naar onze huidige locatie in Zevenhuizen (ZH).

Sinds 2014 is het team verder uitgebreid met 11 enthousiaste medewerkers voor support op sales, techniek (apparatuur en meubilair) en administratie.

Hiermee zijn we in de laboratoriumwereld een belangrijke speler geworden in het kader van de circulaire economie.

Persoonlijk gaat mijn interesse uit naar politiek (was 10 jaar lid van de deelraad Rotterdam-Prins Alexander), religie, kunst, cultuur en reizen. 

Wilbert Kieft - Hoofd Technische Dienst

Mijn achtergrond is Elektronica, Medische Techniek aangevuld met Laboratorium Technologie en Gaschromatografie. Na jaren werkzaam geweest te zijn in de Sterilisatie- en Desinfectietechniek ben ik half 2014 enthousiast begonnen bij LabMakelaar Benelux B.V..

Mijn werkzaamheden bestaan uit het controleren van binnengekomen goederen en deze in een goede, schone en betrouwbare staat verkoopklaar te maken. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de laatste controle voordat apparatuur ons pand verlaat. Tevens zorg ik ervoor dat ons magazijn op orde is.

Enkele neventaken zijn BHV, RI&E, Kwaliteitshandboek, ISO-certificering.

Christian Belt - Projectleider Laboratorium Inrichting

Na mijn studie aan de hotelschool heb ik een periode in de horeca gewerkt. Na enkele jaren besloot ik het roer om te gooien en ben ik als eerste monteur in de buitendienst aan de slag gegaan. Voordat ik bij LabMakelaar begon, werkte ik als productieleider bij S+B, waar ik veel ervaring heb opgedaan.

Bij LabMakelaar ben ik verantwoordelijk voor de uitvoer van alle projecten in de Benelux op het gebied van laboratoriummeubilair.

In mijn vrije tijd kijk ik graag films, thuis of in de bios, en ben ik graag bezig in de tuin. Ook ben ik regelmatig aan het klussen, thuis of bij vrienden en familie. 

Judith van den Nieuwendijk - Hoofd Financiële Administratie

Judith

Stefaan Vandamme - Agent België/ Luxemburg

Na mijn ingenieursopleiding in de biowetenschappen was ik 8 jaar werkzaam bij Universiteit Antwerpen als massaspectrometrie en proteomics expert. Nadien wekte ik 5 jaar als LCMS en HPLC area manager voor Thermo Fisher Scientific.

In 2015 ben ik de zaak Atmoz bvba begonnen, die laboratorium apparatuur (gasgeneratoren) en aangepast meubilair (voor LCMS) levert aan laboratoria in België en Luxemburg.

Sinds 2016 werk ik daarnaast met LabMakelaar Benelux B.V. als sales agent aan de verdere ontwikkeling van de activiteiten in Zuid-Benelux.

Ik ben gepassioneerd door geschiedenis, internationale economie en politiek. Wanneer het kan, rij ik graag samen met vrienden met de mountainbike of racefiets.


Suite à mes études d'ingénieur en sciences de la vie, j’ai travaillé huit ans à l'Université d'Anvers en tant qu’expert en spectrométrie de masse et en protéomique. Ensuite cinq ans pour Thermo Fisher Scientific en tant qu’area manager LCMS et CLHP.

En 2015, j'ai établie l’entreprise Atmoz sprl, fournisseur de matériel (générateurs de gaz) et de mobilier (spécialement pour LCMS) pour des laboratoires situés en Belgique et au Luxembourg.

Depuis 2016, je coopère avec LabMakelaar Benelux B.V. à titre d'agent de vente pour le développement des activités dans le sud du Benelux.

Je suis passionné par l'histoire, l'économie et la politique internationale. J’aime  faire du VTT et du vélo de course avec des amis.

Hans Anvelink - Agent Benelux en Oost-Europa

Een studie plantenveredeling in Wageningen heeft de basis gelegd voor 30 jaar werkervaring in de agrarische sector. Ik heb ervaring in veredeling en onderzoek, maar heb me daarnaast ook gericht op kwaliteitszorg en laboratoriumwerk. Zo ben ik bij Royal van Zanten enkele jaren verantwoordelijk geweest voor het weefselkweeklaboratorium.

Als zelfstandige ben ik actief als interim kwaliteitsmanager voor o.a. laboratoria. Daarnaast richt ik mij bij LabMakelaar als sales agent op het starten en verder ontwikkelen van activiteiten in Oost-Europa.

In mijn vrije tijd lees ik graag en ben ik regelmatig in de moestuin te vinden.

Waarom Labmakelaar.com
Ruim 2.000 instrumenten en meubels op voorraad.
Dé makelaar en taxateur van nieuwe en gebruikte laboratorium instrumenten & meubilair.
Zelf laboratorium instru- menten verkopen en aankopen, via de marktplaats voor laboratorium apparatuur.
Huur/lease van analytische apparatuur uit onze voorraad.
Feiten labmakelaar.com
Sinds 2003 de leverancier van gebruikte apparatuur in en om het laboratorium.
Bijna 11.000 Producten aangeboden.
Meer dan 50.000 transacties afgewikkeld
Meer dan 500 actieve kopers en verkopers.