CategorieŽn
Hulp nodig? Bel: +31(0)180 - 321 820
Groep-21072020

Het team van LabMakelaar Benelux B.V. : "Samen voor een sterke circulaire economie, dat doen we gewoon!"

Kees de Rijke - CEO

Kees

Na mijn HBO-studie Analytische Chemie/Chemische Technologie heb ik onder meer gewerlt als sales verantwoordelijke en product manager bij bedrijven als Chrompack, Pharmacia LKB (GE Healthcare) en Biochrom Ltd. (Harvard BioScience) in de Benelux en Europa.

In 2003 ben ik de eenmanszaak gestart. In 2011 heb ik het bedrijf naar de huidige LabMakelaar Benelux B.V. uitgebouwd en zijn we inmiddels na 5 jaar vanuit Nieuwerkerk a/d IJssel verhuisd naar onze huidige locatie in Zevenhuizen (ZH). 

Sinds 2014 is het team verder uitgebreid met 10 enthousiaste medewerkers voor support op sales, techniek (apparatuur en meubilair), administratie en marketing communicatie.

Hiermee zijn we in de laboratoriumwereld een belangrijke speler geworden in het kader van de circulaire economie.

Persoonlijk gaat mijn interesse uit naar politiek (was 10 jaar lid van de deelraad Rotterdam-Prins Alexander), religie, kunst, cultuur en reizen.

Christian Belt - Projectleider Laboratorium Inrichting

Christian

Na mijn studie aan de hotelschool heb ik een periode in de horeca gewerkt. Na enkele jaren besloot ik het roer om te gooien en ben ik als eerste monteur in de buitendienst aan de slag gegaan. Voordat ik bij LabMakelaar begon, werkte ik als productieleider bij S+B, waar ik veel ervaring heb opgedaan.

Bij LabMakelaar ben ik verantwoordelijk voor de uitvoer van alle projecten in de Benelux op het gebied van laboratoriummeubilair.

In mijn vrije tijd kijk ik graag films, thuis of in de bios, en ben ik graag bezig in de tuin. Ook ben ik regelmatig aan het klussen, thuis of bij vrienden en familie.

Stephan Kapteijn - Eerste Monteur Buitendienst

Stephan

Judith van den Nieuwendijk - Hoofd Financiële Administratie

Judith3

Ton Speijer - Medewerker Technische Service

Ton

Nard Colijn - Marketing & Communicatie Medewerker

Nard

Erik van Rijswijk - Medewerker Binnendienst

Erik

Yener Özel - Medewerker Laboratorium.shop

Yener

Sandra Heeren-Köhler - Accountmanager LabForRent

Sandra2 (2)

Mijn motto: "Iedereen kan zoeken, maar niet iedereen kan vinden". Ik vind het een sport om informatie te vinden daar waar het anderen niet lukt. En als je dit dan kunt gebruiken om anderen vooruit te helpen, dan is dit helemaal ideaal.

Na mijn HBO studie Biotechnologie, ben ik aan de slag gegaan als R&D researcher bij Gist-Brodaces en heb ik 10 jaar gewerkt binnen fermentatie, genetica en de fermentatieproeffabriek (huidige BPF in Delft). Daarna heb ik de afgelopen 13 jaar gewerkt binnen DSM als patent informatie professional.

Binnen LabMakelaar Benelux B.V. ben ik accountmanager voor LabForRent. De meeste lab-eigenaren zoeken regelmatig naar nieuwe huurders en alle groeiende hightech bedrijven zoeken regelmatig naar nieuwe geschikte labruimtes. Ze worstelen allebei om elkaar te vinden. Dat is waar LabForRent uitkomst biedt.

In mijn vrije tijd houd ik van zingen, wandelen, lezen en beoefen ik Reiki.

Theo van der Kaaij - Applicatie specialist chromatografie

Nog-geen-foto-beschikbaar-2

Theo heeft 30 jaar ervaring als analytisch chemisch analyst op een laboratorium. Hij heeft 18 jaar gewerkt op een waterlab, en daarnaast ervaring opgedaan in een farmaceutisch, medisch, toxicologisch en milieu laboratorium. Hierbij heeft hij o.a. gewerkt met water, voeding, plantmateriaal en medische matrices, zowel routinematig als in een onderzoek omgeving. Theo is bekend met zowel ISO 17025 als GMP.

Sinds enkele jaren is zijn interesse in het goed functioneren van meetapparatuur toegenomen. Hij ziet het als uitdaging om een goed werkend apparaat achter te laten, maar kan indien gewenst ook analytische ondersteuning geven. Als de applicatie bekend is, kan hij hulp bieden bij het opstarten, maar ook verder meedenken behoort zeker tot de mogelijkheden.

Zijn specialiteit is chromatografie, zowel gas- als vloeistof en Theo heeft ervaring met diverse systemen, zoals die van Agilent, Thermo en Waters.

Theo kan adviseren welk apparaat het meest geschikt is voor uw applicatie en kan u ondersteuning bieden tot zo ver u wilt.

Stefaan Vandamme - Agent België/ Luxemburg

Na mijn ingenieursopleiding in de biowetenschappen was ik 8 jaar werkzaam bij Universiteit Antwerpen als massaspectrometrie en proteomics expert. Nadien wekte ik 5 jaar als LCMS en HPLC area manager voor Thermo Fisher Scientific.

In 2015 ben ik de zaak Atmoz bvba begonnen, die laboratorium apparatuur (gasgeneratoren) en aangepast meubilair (voor LCMS) levert aan laboratoria in België en Luxemburg.

Sinds 2016 werk ik daarnaast met LabMakelaar Benelux B.V. als sales agent aan de verdere ontwikkeling van de activiteiten in Zuid-Benelux.

Ik ben gepassioneerd door geschiedenis, internationale economie en politiek. Wanneer het kan, rij ik graag samen met vrienden met de mountainbike of racefiets.


Suite à mes études d'ingénieur en sciences de la vie, j’ai travaillé huit ans à l'Université d'Anvers en tant qu’expert en spectrométrie de masse et en protéomique. Ensuite cinq ans pour Thermo Fisher Scientific en tant qu’area manager LCMS et CLHP.

En 2015, j'ai établie l’entreprise Atmoz sprl, fournisseur de matériel (générateurs de gaz) et de mobilier (spécialement pour LCMS) pour des laboratoires situés en Belgique et au Luxembourg.

Depuis 2016, je coopère avec LabMakelaar Benelux B.V. à titre d'agent de vente pour le développement des activités dans le sud du Benelux. 

Je suis passionné par l'histoire, l'économie et la politique internationale. J’aime  faire du VTT et du vélo de course avec des amis.

Hans Anvelink - Agent BeNeLux en Oost-Europa

Een studie plantenveredeling in Wageningen heeft de basis gelegd voor 30 jaar werkervaring in de agrarische sector. Ik heb ervaring in veredeling en onderzoek, maar heb me daarnaast ook gericht op kwaliteitszorg en laboratoriumwerk. Zo ben ik bij Royal van Zanten enkele jaren verantwoordelijk geweest voor het weefselkweeklaboratorium.

Als zelfstandige ben ik actief als interim kwaliteitsmanager voor o.a. laboratoria. Daarnaast richt ik mij bij LabMakelaar als sales agent op het starten en verder ontwikkelen van activiteiten in Oost-Europa.

In mijn vrije tijd lees ik graag en ben ik regelmatig in de moestuin te vinden.

Waarom Labmakelaar.com
Ruim 2.000 instrumenten en meubels op voorraad.
Dé makelaar en taxateur van nieuwe en gebruikte laboratorium instrumenten & meubilair.
Zelf laboratorium instru- menten verkopen en aankopen, via de marktplaats voor laboratorium apparatuur.
Huur/lease van analytische apparatuur uit onze voorraad.
Feiten labmakelaar.com
Sinds 2003 de leverancier van gebruikte apparatuur in en om het laboratorium.
Bijna 11.000 Producten aangeboden.
Meer dan 50.000 transacties afgewikkeld
Meer dan 500 actieve kopers en verkopers.