Waardeer het en repareer uw laboratorium inrichting

reparatie laboratorium apparatuur

Of het nu gaat om een koffie apparaat of om laboratorium apparatuur. In Nederland wordt alleen wekelijks al 10,9 miljoen kilo aan elektrische apparaten en textiel afgedankt. Na een kleine reparatie kunnen deze echter vaak nog prima mee. Gooi defecte apparatuur dus niet zomaar weg, maar waardeer het en repareer het. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor uw budget!

LabMakelaar Benelux heeft een zeer ervaren service afdeling om de reparatie en het onderhoud van al uw laboratoriumapparatuur uit te voeren in onze goed uitgeruste werkplaats. Via een van onze gerenommeerde servicepartners voeren wij reparaties ook op locatie uit. Zo hoeft u niet direct nieuw te kopen, en houdt u budget over voor andere zaken.

Wij staan voor een sterke circulaire economie waarin hergebruik en reparatie van laboratorium apparatuur vanzelfsprekend wordt. Wij helpen u hiermee graag op weg.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van reparatie en/of hergebruik van laboratorium apparatuur en meubilair, neem dan contact met ons op.

Main Menu