LabTechnology 2024

LabTech

Klimaatverandering, bevolkingsgroei, voedsel- en drinkwaterschaarste, fluctuerende prijzen en een toenemende druk op de gezondheidszorg…stuk voor stuk uitdagingen en transities waar zowel overheden en industrieën momenteel voor staan. Laboratoriumtechnologie, zoals recent gezien bij de coronapandemie, kan snel effectieve oplossingen bieden. Zo pasten in no-time laboratoria hun activiteiten aan en werd er opgeschaald om ook in recordtijd tests en vaccins te ontwikkelen.

Lab Technology brengt onderzoekers en professionals werkzaam in het rond het lab bij elkaar om sneller, flexibeler en veiliger te werken; samen op weg naar Labtechnologie 2.0!
De toenemende vraag naar labgerelateerde oplossingen als antwoord op actuele transities vraagt om snelheid, flexibiliteit en meer veiligheid. Op weg naar laboratoriumtechnologie 2.0 is het belichten, bespreken en tonen van labgerelateerde (deel)oplossingen om deze uitdagingen het hoofd te bieden essentieel. Lab Technology op dinsdag 28 mei is dan ook het platform waar de lab- en techwereld elkaar ontmoeten om dit samen te realiseren.

Main Menu

Call Now Button