Laboratorium taxateur

LabMakelaar Benelux B.V. is de enige gespecialiseerde laboratorium taxateur in de Benelux.

Heeft u schade door brand, diefstal of andere oorzaak en wilt u uw laboratorium- en analyseapparatuur of inventaris laten taxeren? Wilt u de waarde van uw lab of laboratoriuminventaris voor bijvoorbeeld uw verzekering weten? Wij bieden daarvoor de noodzakelijke kennis.

Voor het taxeren van laboratorium- en analyseapparatuur is gespecialiseerde kennis van de markt een absolute voorwaarde. LabMakelaar biedt deze kennis aan banken, verzekeraars, curatoren, inkopers, risicomanagers en vele anderen die een taxatie willen laten uitvoeren.

Door onze jarenlange ervaring sinds 1978 bij bedrijven als Chrompack/Varian, Pharmacia-LKB/Amersham/GE Healthcare, Hanna Instruments BV en Biochrom Ltd. hebben we nationaal en internationaal een brede kennis en ervaring opgebouwd. Door te participeren in diverse netwerken zijn we in staat om naast het leveren van de juiste instrumenten en consumables vooral ook kennis en ervaring bij elkaar te brengen.

Maak gebruik van die kennis: vraag het LabMakelaar. Onafhankelijk, persoonlijk en efficiënt!

Neem contact op met LabMakelaar Benelux B.V. om een taxatie uit te laten voeren. De mogelijkheden lichten we graag toe in een persoonlijk gesprek.

Laboratorium taxateur

Main Menu

Call Now Button