Visie en missie

Onze visie

LabMakelaar Benelux streeft naar een wereld met een sterke circulaire economie, waarin bedrijven makkelijk toegang krijgen tot een totaaloplossing voor inrichting en apparatuur van hun laboratorium met kwalitatief goed en hergebruikt materiaal.

Onze missie

LabMakelaar Benelux helpt haar klanten om hun projecten te realiseren met hergebruikte producten en kwaliteitsmateriaal tegen een relatief lage prijs. We doen dit door op verschillende manieren kwalitatief hoogstaand materiaal te verzamelen om deze vervolgens via een centraal punt aantrekkelijk aan te bieden aan bedrijven die een laboratorium willen inrichten, zodat ze via een centrale organisatie kunnen worden bediend.
 
LabMakelaar vindt het belangrijk dat:

  • Producten en materialen hergebruikt worden en hun waarde behouden.
  • De producten volledig aansluiten bij de eisen en verwachtingen van de klanten.
  • De medewerkers een open cultuur kunnen nastreven gebaseerd op integriteit, vertrouwen en respect.
  • We op een constructieve, prettige manier kunnen samenwerken, zowel intern als met externe partijen.
  • We kansen benutten door meer ketensamenwerking te realiseren en organiseren, minder grondstoffen te verbruiken en minder afval te produceren.
  • Het materiaal dat niet aan de kwaliteitseisen voldoet correct in de keten wordt afgevoerd, zodat er weer grondstoffen uit kunnen worden gewonnen.
Labmakelaar MVO partner

Om onze visie en missie kracht bij te zetten hebben wij ons als partner aangesloten bij MVO Nederland. 

Wat is MVO Nederland? 
MVO staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Maatschappelijk ondernemen betekent dat bedrijven verantwoordelijkheid (willen) dragen voor maatschappelijke problemen zoals luchtvervuiling, klimaatverandering, arbeidsomstandigheden of vergrijzing. 

Bedrijven die maatschappelijk verantwoord ondernemen, houden dus rekening met de maatschappelijke effecten van hun activiteiten. Dat geldt voor alle bedrijfsprocessen: zowel voor inkoop, productie, verkoop en onderhoud als voor HRM en marketingcommunicatie. Daarom is MVO geen project, maar een integrale visie op de kernactiviteiten van een bedrijf.  

Main Menu

Call Now Button