Nieuws

LabMakelaar WoTS
Nieuwsberichten
WoTS 2022

Van dinsdag 27 t/m vrijdag 30 september, vindt in de Jaarbeurs in Utrecht WoTS 2022 plaats.
Bezoek LabMakelaar tijdens WoTS 2022 aan stand 7D066 en ontvang een waardebon voor 10% korting op uw volgende aankoop.

Lees meer »
Footprint transport LabMakelaar
Nieuwsberichten
LabMakelaar verlaagt transport uitstoot

Vanaf 1 september hebben wij geen dagelijkse pick-ups van onze zendingen meer. Wij verzenden bestellingen vanaf dan 2 vaste dagen in de week, te weten dinsdag en vrijdag. Op deze manier worden afhalingen samengevoegd en scheelt dit 3 dagen transport uitstoot. Zo dragen wij een klein steentje bij aan het verminderen van de uitstoot binnen de transportsector. Dit valt daarnaast ook binnen onze doelstellingen van maatschappelijk verantwoord ondernemen, als koploper van MVO Nederland.

Lees meer »
Nieuwsberichten
Consignatie LabMakelaar Benelux B.V.

LabMakelaar Benelux B.V. staat altijd klaar om te helpen. Naast al onze andere producten en diensten bieden wij ons ook aan als consignatienemer om te ondersteunen bij het opslaan van laboratorium meubilair en apparatuur. Wilt u weten wat wij nog meer kunnen betekenen op het gebied van consignatie van laboratorium apparatuur en meubilair? Twijfel dan niet en neem contact met ons op!

Lees meer »
Duurzaam Lab Challenge
Nieuwsberichten
Win de Duurzaam Lab Challenge Award (WoTS 2022)

Het is niet de vraag of duurzaamheid op de agenda moet, maar welke maatregelen de hoogste prioriteit hebben. En dat is nu net de crux: waar begint u? Hoe maakt u kleine of juist grote stappen? Met de Duurzaam Lab Challenge roepen wij laboratoria en leveranciers op om hun duurzame oplossingen, ideeën en handvatten te delen.

Lees meer »
enquête duurzaamheid
Nieuwsberichten
LabMakelaar enquête duurzaamheid

Bij LabMakelaar Benelux B.V. stimuleren wij een circulaire economie. Om een beter beeld te kunnen schetsen van onze klant hebben wij een duurzaamheids-enquête opgesteld.

Lees meer »
reparatie laboratorium apparatuur
Nieuwsberichten
Waardeer het en repareer uw laboratorium inrichting

Of het nu gaat om een koffie apparaat of om laboratorium apparatuur. In Nederland wordt alleen wekelijks al 10,9 miljoen kilo aan elektrische apparaten en textiel afgedankt. Na een kleine reparatie kunnen deze echter vaak nog prima mee. Gooi defecte apparatuur dus niet zomaar weg, maar waardeer het en repareer het.
Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor uw budget!

Lees meer »
Populaire berichten:
Waarom LabMakelaar.com:
Feiten LabMakelaar.com:

Main Menu