Hoe kan ik kopen?

U heeft op het verkoopplatform van LabMakelaar een gebruikt laboratoriuminstrument of -meubel gevonden en wilt dit graag aankopen of meer informatie over het artikel ontvangen?

Vraagt u vrijblijvend bij ons een offerte aan.
U kunt deze offerte geautomatiseerd accorderen. Ook kunt u een verzoek tot wijziging aan ons retourneren.
Na uw akkoord op onze offerte, ontvangt u van ons een factuur. Deze kunt u binnen de overeengekomen betaaltermijn voldoen.

Daarnaast kunt u ons een informatieverzoek per mail sturen of telefonisch contact met ons opnemen.
Wanneer u de koop heeft gesloten, zorgen wij ervoor dat uw aankoop, na voldoening van de factuur, aan u verzonden wordt. 

Wij bemiddelen op efficiënte wijze tussen u en de verkoper.
Omdat wij occasionapparatuur aanbieden, maken wij een voorbehoud voor de beschikbaarheid van de items aangeboden op onze website; er bestaat altijd een mogelijkheid dat een aangeboden item tussentijds verkocht wordt.

LabMakelaar is uitsluitend bemiddelaar tussen de aanbieder en potentiële koper (uitgezonderd onze eigen voorraad items waarvan het artikelnummer begint met LMxxxxx).
De informatie op deze website wordt verstrekt te goeder trouw en naar beste kennis en wetenschap. Er wordt zoveel mogelijk naar gestreefd feitelijke informatie juist te doen zijn, doch voor onjuistheden of onvolledigheden wordt niet ingestaan door LabMakelaar. 
LabMakelaar is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud van de advertenties, noch voor handelingen of nalatigheden van de gebruikers of derden en beschikbaarheid van items aangeboden door derden.
Leest u voor meer informatie onze platform voorwaarden.

Main Menu

Call Now Button