Wie zijn wij

Maak kennis met het team van LabMakelaar Benelux B.V. : "Samen voor een sterke circulaire economie, dat doen we gewoon!"

Groepsfoto

Sulo Ocak - Eigenaar

Kees de Rijke

Kees de Rijke - Oprichter / Consultant

Na mijn HBO-studie Analytische Chemie/Chemische Technologie heb ik onder meer gewerkt als sales verantwoordelijke en product manager bij bedrijven als Chrompack, Pharmacia LKB (GE Healthcare) en Biochrom Ltd. (Harvard BioScience) in de Benelux en Europa.

In 2003 ben ik de eenmanszaak gestart. In 2011 heb ik het bedrijf naar de huidige LabMakelaar Benelux B.V. uitgebouwd en zijn we inmiddels na 5 jaar vanuit Nieuwerkerk a/d IJssel verhuisd naar onze huidige locatie in Zevenhuizen (ZH). 

Sinds 2014 is het team verder uitgebreid met 10 enthousiaste medewerkers voor support op sales, techniek (apparatuur en meubilair), administratie en marketing communicatie.

Hiermee zijn we in de laboratoriumwereld een belangrijke speler geworden in het kader van de circulaire economie.

Persoonlijk gaat mijn interesse uit naar politiek (was 10 jaar lid van de deelraad Rotterdam-Prins Alexander), religie, kunst, cultuur en reizen

Sidrah Humayun - Salesmanager

Na mijn studie Biomedische Wetenschappen heb ik enkele jaren in het lab gewerkt bij grote Farmaceuten. Vervolgens heb ik de stap gemaakt naar een startup. Gedurende mijn jaren bij de startup heb ik als laboratorium manager gewerkt en een laboratorium opgezet en ingericht met duurzame apparatuur van o.a. LabMakelaar. 

Als Sales Manager Laboratorium Apparatuur kijk ik ernaar uit om anderen te helpen ook hun laboratorium duurzaam in te richten. Kom gerust langs om mogelijkheden te bespreken en onze showroom te bezoeken.

Tony Melkert - Manager financiën en administratie

Yener

Yener Özel - medewerker Laboratorium.shop

Na mijn studie HLO – Analytische Chemie heb ik een periode in Scheepsbouw gewerkt. Na deze bijzondere ervaring heb ik toch de keuze gemaakt terug te gaan naar de Lab-wereld.

Binnen LabMakelaar heb ik in verschillende functies gewerkt.

Nu ben ik verantwoordelijk voor Laboratorium.shop (onze webshop voor laboratorium glaswerk en algemene laboratorium benodigdheden).

Sandra LabMakelaar

Sandra Heeren-Köhler - Manager LabForRent

Mijn motto: “Iedereen kan zoeken, maar niet iedereen kan vinden”. Ik vind het een sport om informatie te vinden daar waar het anderen niet lukt. En als je dit dan kunt gebruiken om anderen vooruit te helpen, dan is dit helemaal ideaal.

Na mijn HBO studie Biotechnologie, ben ik aan de slag gegaan als R&D researcher bij Gist-Brodaces en heb ik 10 jaar gewerkt binnen fermentatie, genetica en de fermentatieproeffabriek. Daarna heb ik de afgelopen 13 jaar gewerkt binnen DSM als patent informatie professional.

Binnen LabMakelaar Benelux B.V. ben ik Manager voor LabForRent. De meeste lab-eigenaren zoeken regelmatig naar nieuwe huurders en alle groeiende hightech bedrijven zoeken regelmatig naar nieuwe geschikte labruimtes. Ze worstelen allebei om elkaar te vinden. Dat is waar LabForRent uitkomst biedt.

In mijn vrije tijd houd ik van zingen, wandelen, lezen en beoefen ik Reiki.

Soundous Banassou - Marketing & Communicatie Medewerker

Rogier

Rogier Florie - Logistiek Manager

Na mijn opleiding bij het Scheepvaart en transport college in Rotterdam heb ik een tijd gewerkt in de havens van Rotterdam waar ik de smaak te pakken heb gekregen van alles binnen de logistieke wereld.

In 2020 kreeg ik een nieuwe uitdaging aangeboden bij LabMakelaar Benelux B.V om hier als Logistieke allrounder aan de slag te gaan.
Daar waar ik nu bijna een jaar met veel plezier iedere dag de dagelijkse in en uitgaande goederen begeleid van en naar de klanten en daarnaast zorg voor een net en verzorgd magazijn.

In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met de kinderen, Ik ben vader van een zoon en met mijn vriendin haar 3 dochters is het een drukke boel in huis. Als de kids op bed liggen speel ik graag strategie/survival games achter de pc of kijk een film/serie vanaf de bank.  

Danny Elens - Meewerkend Projectleider

Thedros

Tedros Abebe - Werkplaats medewerker

Arjo

Arjo van Krimpen - Hoofd Technische Dienst

Justin Renkens - Medewerker Technische Service

Erik van Rijswijk - Medewerker Binnendienst

Main Menu

Call Now Button