Wie zijn wij

Maak kennis met het team van LabMakelaar Benelux B.V. : "Samen voor een sterke circulaire economie, dat doen we gewoon!"

Kees de Rijke

Kees de Rijke - CEO

Na mijn HBO-studie Analytische Chemie/Chemische Technologie heb ik onder meer gewerkt als sales verantwoordelijke en product manager bij bedrijven als Chrompack, Pharmacia LKB (GE Healthcare) en Biochrom Ltd. (Harvard BioScience) in de Benelux en Europa.

In 2003 ben ik de eenmanszaak gestart. In 2011 heb ik het bedrijf naar de huidige LabMakelaar Benelux B.V. uitgebouwd en zijn we inmiddels na 5 jaar vanuit Nieuwerkerk a/d IJssel verhuisd naar onze huidige locatie in Zevenhuizen (ZH). 

Sinds 2014 is het team verder uitgebreid met 10 enthousiaste medewerkers voor support op sales, techniek (apparatuur en meubilair), administratie en marketing communicatie.

Hiermee zijn we in de laboratoriumwereld een belangrijke speler geworden in het kader van de circulaire economie.

Persoonlijk gaat mijn interesse uit naar politiek (was 10 jaar lid van de deelraad Rotterdam-Prins Alexander), religie, kunst, cultuur en reizen.

Sandra Heeren-Köhler LabMakelaar

Sandra Heeren-Köhler - Accountmanager LabForRent

Mijn motto: “Iedereen kan zoeken, maar niet iedereen kan vinden”. Ik vind het een sport om informatie te vinden daar waar het anderen niet lukt. En als je dit dan kunt gebruiken om anderen vooruit te helpen, dan is dit helemaal ideaal.

Na mijn HBO studie Biotechnologie, ben ik aan de slag gegaan als R&D researcher bij Gist-Brodaces en heb ik 10 jaar gewerkt binnen fermentatie, genetica en de fermentatieproeffabriek (huidige BPF in Delft). Daarna heb ik de afgelopen 13 jaar gewerkt binnen DSM als patent informatie professional.

Binnen LabMakelaar Benelux B.V. ben ik accountmanager voor LabForRent. De meeste lab-eigenaren zoeken regelmatig naar nieuwe huurders en alle groeiende hightech bedrijven zoeken regelmatig naar nieuwe geschikte labruimtes. Ze worstelen allebei om elkaar te vinden. Dat is waar LabForRent uitkomst biedt.

In mijn vrije tijd houd ik van zingen, wandelen, lezen en beoefen ik Reiki.

Nog-geen-foto-beschikbaar

Tony Melkert - Manager financiën en administratie

Erik van Rijswijk LabMakelaar

Erik van Rijswijk - Medewerker Binnendienst

Soundous Marketing Medewerker

Soundous Banassou - Marketing & Communicatie Medewerker

Rogier Florie LabMakelaar

Rogier Florie - Warehouse Medewerker

Na mijn opleiding bij het Scheepvaart en transport college in Rotterdam heb ik een tijd gewerkt in de havens van Rotterdam waar ik de smaak te pakken heb gekregen van alles binnen de logistieke wereld.

In 2020 kreeg ik een nieuwe uitdaging aangeboden bij LabMakelaar Benelux B.V om hier als Logistieke allrounder aan de slag te gaan.
Daar waar ik nu bijna een jaar met veel plezier iedere dag de dagelijkse in en uitgaande goederen begeleid van en naar de klanten en daarnaast zorg voor een net en verzorgd magazijn.

In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met de kinderen, Ik ben vader van een zoon en met mijn vriendin haar 3 dochters is het een drukke boel in huis. Als de kids op bed liggen speel ik graag strategie/survival games achter de pc of kijk een film/serie vanaf de bank.  

Nog-geen-foto-beschikbaar

Danny Elens - Monteur Buitendienst

Tedros LabMakelaar

Tedros Abebe - Werkplaats medewerker

LabMakelaar Arjo van Krimpen

Arjo van Krimpen - Medewerker Technische Service

Nog-geen-foto-beschikbaar

Justin Renkens - Medewerker Technische Service

Yener Özel LabMakelaar

Yener Özel - Medewerker Laboratorium.shop

Na mijn studie HLO – Analytische Chemie heb ik een periode in Scheepsbouw gewerkt. Na deze bijzondere ervaring heb ik toch de keuze gemaakt terug te gaan naar de Lab-wereld.

Binnen LabMakelaar heb ik in verschillende functies gewerkt.

Nu ben ik verantwoordelijk voor Laboratorium.shop (onze webshop voor laboratorium glaswerk en algemene laboratorium benodigdheden).

Nog-geen-foto-beschikbaar


Theo van der Kaaij - Applicatie Specialist Chromatografie

Theo heeft 30 jaar ervaring als analytisch chemisch analyst op een laboratorium. Hij heeft 18 jaar gewerkt op een waterlab, en daarnaast ervaring opgedaan in een farmaceutisch, medisch, toxicologisch en milieu laboratorium. Hierbij heeft hij o.a. gewerkt met water, voeding, plantmateriaal en medische matrices, zowel routinematig als in een onderzoek omgeving. Theo is bekend met zowel ISO 17025 als GMP.

Sinds enkele jaren is zijn interesse in het goed functioneren van meetapparatuur toegenomen. Hij ziet het als uitdaging om een goed werkend apparaat achter te laten, maar kan indien gewenst ook analytische ondersteuning geven. Als de applicatie bekend is, kan hij hulp bieden bij het opstarten, maar ook verder meedenken behoort zeker tot de mogelijkheden.

Zijn specialiteit is chromatografie, zowel gas- als vloeistof en Theo heeft ervaring met diverse systemen, zoals die van Agilent, Thermo en Waters.

Theo kan adviseren welk apparaat het meest geschikt is voor uw applicatie en kan u ondersteuning bieden tot zo ver u wilt.

Nog-geen-foto-beschikbaar

Stefaan van Damme - Agent België / Luxemburg

Na mijn ingenieursopleiding in de biowetenschappen was ik 8 jaar werkzaam bij Universiteit Antwerpen als massaspectrometrie en proteomics expert. Nadien wekte ik 5 jaar als LCMS en HPLC area manager voor Thermo Fisher Scientific.

In 2015 ben ik de zaak Atmoz bvba begonnen, die laboratorium apparatuur (gasgeneratoren) en aangepast meubilair (voor LCMS) levert aan laboratoria in België en Luxemburg.

Sinds 2016 werk ik daarnaast met LabMakelaar Benelux B.V. als sales agent aan de verdere ontwikkeling van de activiteiten in Zuid-Benelux.

Ik ben gepassioneerd door geschiedenis, internationale economie en politiek. Wanneer het kan, rij ik graag samen met vrienden met de mountainbike of racefiets.

Suite à mes études d’ingénieur en sciences de la vie, j’ai travaillé huit ans à l’Université d’Anvers en tant qu’expert en spectrométrie de masse et en protéomique. Ensuite cinq ans pour Thermo Fisher Scientific en tant qu’area manager LCMS et CLHP.

En 2015, j’ai établie l’entreprise Atmoz sprl, fournisseur de matériel (générateurs de gaz) et de mobilier (spécialement pour LCMS) pour des laboratoires situés en Belgique et au Luxembourg.

Depuis 2016, je coopère avec LabMakelaar Benelux B.V. à titre d’agent de vente pour le développement des activités dans le sud du Benelux.

Je suis passionné par l’histoire, l’économie et la politique internationale. J’aime faire du VTT et du vélo de course avec des amis.

Main Menu