Green Friday 2021

Green Friday 2021 LabMakelaar

Black Friday is de dag waarop we massaal de winkelstraten en webshops bestormen op zoek naar de beste deals. Kopen om het kopen. Impuls gedreven aankopen dus. Hiermee zet Black Friday aan tot overconsumptie. Dit heeft een enorme impact op onze aarde, zoals uitputting van onze natuurlijke bronnen, vervuiling en oceanen vol plastic. Goed voor het milieu? Absoluut niet. Dat gaan we anders doen!

Bij LabMakelaar Benelux geven we liever terug aan de aarde. Daarom maken wij op 26 november van Black Friday, Green Friday. Wij geven deze dag geen (extra) kortingen, maar bomen. En zo zetten wij, samen met onze klanten, de zwartste dag van het jaar op Groen.

Voor elke € 250,- die wij op vrijdag 26 november aan verkoop genereren, planten wij een boom via Trees for All*. U draagt uw steentje bij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, en wij planten de bomen. Zo houden we samen onze aarde groen en gezond. Een sterke circulaire economie, dat doen we tenslotte samen.

LabMakelaar Benelux streeft naar een sterke circulaire economie waarin hergebruik van laboratorium inrichting vanzelfsprekend wordt. Wij kunnen u hiermee op weg helpen. Via onze website geven wij laboratorium inrichting een tweede, derde of zelfs vierde leven. Hiermee worden door hergebruik veel grond- en brandstoffen bespaard. Daarnaast profiteert u bij ons altijd van voordeel, mogelijk tot 50% ten opzichte van nieuw. Circulair inkopen is dus niet alleen milieuvriendelijk, maar ook budgetvriendelijk.

*Maximaal aantal bomen: 80.
Alleen verkopen die vrijdag 26 november bevestigd worden tellen mee.

Green Friday 2021 LabMakelaar

Main Menu

Call Now Button