NoPalm Ingredients, genomineerd voor Beste Food & Agri Start-up 2023

Lars Langhout, NoPalm Ingredients

Lars Langhout, mede-oprichter van NoPalm Ingredients, is genomineerd voor Beste Food & Agri Start-up 2023. Zijn missie is om bedrijven en productfabrikanten over de hele wereld aan te moedigen om palmolie in hun producten te vervangen voor duurzame microbiële oliën.

NoPalm Ingredients maakt microbiële olie op fermentatieve basis met gebruik van zijstromen, zoals aardappelschillen en afgekeurde groente. Hun product wordt lokaal, circulair en duurzaam geproduceerd en is veganistisch en zonder genetisch gemodificeerde organismen (non-GMO) geproduceerd. Het palmoliealternatief dat zij aanbieden, gaat niet gepaard met houtkap, gebruik van chemicaliën en hoeft ook niet de hele wereld over getransporteerd te worden. Hiermee ondersteunt het de  strijd tegen de opwarming van de aard.

Wij zijn als LabMakelaar Benelux B.V. enorm trots om te zien dat de R&D binnnen NoPalm Ingredients wordt uitgevoerd met o.a. onze circulaire aangeboden laboratorium apparatuur. Waardoor ook wij op onze manier een steentje bij kunnen dragen aan het realiseren van hun project. Wij wensen Lars en NoPalm Ingredients veel succes met de nominatie. Stemmen op dit mooie initiatief kan via onderstaande link.

Main Menu

Call Now Button