Consignatie LabMakelaar Benelux B.V.

Of het nu gaat om laboratorium kasten, stoelen, tafels of apparatuur, het opslaan van dit meubilair kan veel ruimte in beslag nemen. Groeiende bedrijven hebben vaak niet de opslagcapaciteit om deze voorraden op te slaan. Dit kan een enorme belemmering zijn op zowel logistiek- als financieel gebied.

LabMakelaar Benelux B.V. staat altijd klaar om te helpen. Naast al onze andere producten en diensten bieden wij ons ook aan als consignatienemer om te ondersteunen bij het opslaan van laboratorium meubilair en apparatuur. Op deze manier kunt u genieten van een overzichtelijke voorraad en bieden wij een veilige opslagplaats aan voor al uw goederen. Ook hoeft u niet direct op zoek naar een grotere opslagplaats, en wordt er budget over gehouden voor andere zaken. Hierdoor loopt u als consignatiegever minder risico, waardoor u zich minder zorgen hoeft te maken over uw handelswaar. 

Dat is nog niet alles. Terwijl er gebruik wordt gemaakt van onze opslag is het ook nog mogelijk uw voorraad via ons te verkopen. Ons altijd groeiende klantenbestand en ons ruime variërende assortiment biedt veel perspectief voor elk stuk meubilair of apparaat wat binnenkomt. Doordat de goederen al bij ons in de opslagplaats liggen wordt het verkoopproces een stuk eenvoudiger gemaakt voor beide partijen. 

Wilt u weten wat wij nog meer kunnen betekenen op het gebied van consignatie van laboratorium apparatuur en meubilair? Twijfel dan niet en neem contact met ons op!

Main Menu

Call Now Button