Green Friday 2022

Green Friday 2022

Met Green Friday maken we een statement tegen Black Friday: de dag waarop schreeuwende kortingen en goedkope deals ons om de oren vliegen. Op deze manier werkt Black Friday impulsaankopen en overconsumptie enorm in de hand. En daarmee putten we onze aarde in rap tempo uit.

Bij LabMakelaar Benelux geloven we dat het anders kan én moet. Daarom gaan wij vrijdag 25 november op Black Friday voor Green Friday. Wij geven deze dag geen (extra) kortingen, maar geven de aarde iets terug: bomen voor het Green Friday Forest! En zo zetten wij, samen met onze klanten, de zwartste dag van het jaar op Groen.

Voor elke € 250,- die wij op vrijdag 25 november aan verkoop genereren, doneren wij een boom aan Trees For All*. U draagt uw steentje bij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, en wij planten de bomen. Zo houden we samen onze aarde groen en gezond. Een sterke circulaire economie, dat doen we tenslotte samen.

LabMakelaar Benelux streeft naar een sterke circulaire economie waarin hergebruik van laboratorium inrichting vanzelfsprekend wordt. Wij kunnen u hiermee op weg helpen. Via onze website geven wij laboratorium inrichting een tweede, derde of zelfs vierde leven. Hiermee worden door hergebruik veel grond- en brandstoffen bespaard. Daarnaast profiteert u bij ons altijd van voordeel, mogelijk tot 50% ten opzichte van nieuw. Circulair inkopen is dus niet alleen milieuvriendelijk, maar ook budgetvriendelijk.

*Maximaal aantal bomen: 80.
Alleen verkopen die vrijdag 25 november bevestigd worden tellen mee.

Main Menu

Call Now Button