LabMakelaar WoTS

Van dinsdag 27 t/m vrijdag 30 september, vindt in de Jaarbeurs in Utrecht WoTS 2022 plaats. 

Naast onze stand in World of Laboratory, hal 7, kunt u LabMakelaar ook vinden tijdens 1 van de programma onderdelen van WoTS 2022.

Zo zijn wij 1 van de initiatiefnemers van de workshop “Duurzaamheid in het Lab” en de uitreiking van de “Duurzaam Lab Challenge Award” op woensdag 28-09, verzorgen wij op donderdag 29-09 een gastcollege “It’s not easy being Green”, en toveren wij onze stand en de beurs op dinsdag 27 september en donderdag 29 september om tot een magische beleving.

Bezoek onze stand en ontvang een waardebon voor 10% korting op uw volgende aankoop*.

Registreer u voor gratis toegang tot de beurs en bezoek LabMakelaar aan stand 7D066.

*Voorwaarden staan vermeld op de waardebon.

WoTS 2022

WoTS 2022 LabMakelaar

WoTS 2022

De vakbeurs World of Technology & Science opent volgend jaar haar deuren! Om precies te zijn van dinsdag 27 tot en met vrijdag 30 september is de Jaarbeurs in Utrecht het toneel van de WoTS-beurs.

Werelden van technologie en wetenschap komen tijdens WoTS 2022 bij elkaar. De integratie van kwaliteiten is van cruciaal belang voor de bezoekers. De exposanten en de betrokken branches krijgen elk hun eigen identiteit in vijf onderscheidende werelden: World of Automation, World of Laboratory, World of Electronics, World of Motion & Drives en World of Industrial Processing.
Met deze indeling krijgen de branches hun eigen identiteit, expositieprogramma en richten zij zich op hun eigen bezoekersdoelgroepen met interactieve beursprojecten en aansprekende en actuele seminaronderwerpen.

Bezoek LabMakelaar aan stand 7D066.

Main Menu

Call Now Button